Staze za Marjan Trail su objavljene!

Staze za ovogodišnje izdanje Marjan Traila su tu! 😎  Obe dužinske utrke prate istu stazu sve do 9 km, kada se trkači na kraćoj stazi onda odvajaju i kreću prema vrhu Marjana te zatim prema cilju. Obe staze su skoro čitavim putem single track uz par prijelaza preko ceste. Također natjecateljima na dužoj utrci na nekoliko mjesta očekuje i dosta tehnički zahtjevna staza pa ovim putem upozoravamo da na tim mjestima malo više pripaze.

Start je u 10:00 sati sa Rive, a prijave će se otvoriti već od 8:30, pa nastojte doći malo ranije ne bi li izbjegli gužve pa da start utrke ne kasni. Na stazi će biti volonteri na kontrolnim točkama koji će zapisivati natjecatelje koji budu prolazili, pa ovim putem napominjemo da svaki natjecatelj MORA imati obješen startni broj na vidljivom mjestu tokom cijele utrke! Također važna napomena od strane organizatora TTK STrke vezano za okrepe je da NEĆE biti plastičnih čaša, stoga svaki natjecatelj mora imati svoju čašu ili bocu u koju će uliti sok/vodu na okrepi.

Prva okrepa će biti na KT1 (oko 4,5 km), a druga okrepa (samo za dugu stazu) na 16km.

Cilj utrke je Prvoj Vidilici gdje će u 13:30 biti proglašenje pobjednika Marjan Traila, a na cilju će se dijeliti i obrok, Ožujsko pivo te Hidra ISO napitak koji će i ove godine biti naši sponzori Dalmatinske Trail Lige.

GIBAJMO SE – 10km

JAČE MANIJAČE – 22km

A dolje su i karte sa označenim kontrolnim točkama i okrepama na stazi.
[custom_gallery source=”media: 4286,4287″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”333″ height=”250″]