“Sikire” preuzele vodstvo!

Nakon završenog ProminaTreka, HPD Mosor – Sikire preuzele su vodstvo na svim poljima! Nenad Keč i Maja Blašković vodeći su u muškoj, odnosno ženskoj kategoriji, dok su se Sikire ekipno sa osvojenih 1987 boda odvojile od ostatka ekipa. Drugo mjesto trenunto zauzima PD Imber sa 1444 boda, dok je AK Okit iz Vodica na trećem mjestu sa osvojena 1171 boda. Kompletene rezultate možete vidjeti OVDJE!

Sljedeće, 3. kolo Dalmatinske Trail Lige na rasporedu je za 15 dana (14.04.), kad je na redu istinska trek poslatisca – Jesenice Treking! Više inofrmacija o utrci, startninama, tehničkim detaljima, stazama i ostalo saznajte OVDJE, dok su online prijave otvorene te se možete prijaviti OVDJE! 😉 Također, dodatne informacije možete pronaći na njihovim službenim Facebook stranicama!

A za sve one koji su nastupili na prošlom kolu u Drnišu na ProminaTreku, tu je pregršt fotografija na kojem ćete se sigurno pronaći: Album 1Album 2, Album 3, Album 4, Album 5, Album 6, Album 7, Album 8, Album 9, Album 10, Album 11, Album 12

Trenirajte, prijavite se za Jesenice Treking, pa se vidimo 14.04!  😉