Promina Trail 2022 – Staro normalno!!

Skoro 400 natjecatelja nastupilo je ovog vikenda na Promina Trailu u  Drnišu – 3. kolu Dalmatinske Trail Lige! Organizator nam je ove godine ponudio čak 4 kružne trke sa startom i ciljom u Drnišu sa pregršt novih trail staza, a savršen, skoro proljetni dan, bio je samo šlag na torti ovom posebnom događaju! Velik odaziv i odlična atmosfera podsjetili su nas ponovno na dobra stara pred-covid doba pa se iskreno nadamo da ćemo i nastaviti ovako.
Na ultra utrci od 55km sa 3100m+ uspona slavio je Daniel Krstulović Opara ispred  Slavena Krklješa i Nenada Ostojića. Kod žena slavila je Lana Ostojić ispred Nives Šarić. Na 39km utrci sa 2100m+ uspona slavio je Krešimir Mrčela ispred Ive Ćupića i Vedrana Ugrina, dok je zlato kod žena osvojila Maja Urban ispred Andree Rubin i Zrinke Matić. Na 24km sa 1000m+ uspona slavio je Bojan Grbić ispred Josipa Toljana i Igora Šikića, dok je  Jadranka Žilić slavila ispred Zrinke Deur i Petre Kontića kod žena. Na najkraćoj 11km utrci sa 400m+ uspona slavio je Ljuban Gudelj ispred Alena Bikića i Ante Vranjkovića, dok je kod žena najbrža bila Lucija Križanac Mihaljević ispred Mile Ozretić i Jelene Gugić Boko. Kompletne rezutlate možete vidjeti na ovom LINKU
Čestitamo organizatoru PD Promina na odličnoj organizaciji, a mi smo već za dva tjedna u Jesenicama kad su na redu Jesenice Treking – 4. kolo Lige. Što Vas čeka na jubilarnom desetom izdanju Jesenica, saznajte tako da se prijavite na utrku, a to možete na ovom LINKU!