Marjan Trail kao virtualna utrka

Dragi trkači i trkačice, pred vama je ovogodišnji kalendar Dalmatinske Trail Lige:
27.02. Marjan Trail (Split) – virtualna utrka
13.03. ImberTrek (Omiš)
27.03. Promina Trail (Drniš)
10.04. Jesenice Treking (Jesenice)
01.05. Mosor Grebbening (Gata)
05.06. Tisno Trail (Tisno – otok Murter)
26.06. Sinj Trail (Sinj)
10.07. Lastovo Trail (Lastovo – otok Lastovo)
28.08. Čvrsnica Ultra Trail (BIH – Blidinje)
11.09. Vela Strka (Vela Luka – otok Korčula)
02.10. Kozjak Trail (Kaštel Sućurac)
04.12. Vis Trail (Komiža – otok Vis)

Nažalost zbog trenutnih mjera na snazi, prisiljeni smo 1. kolo lige “Marjan trail” preseliti u virtualni svijet trčanja, ali se nadamo da ćemo se već od Imbertreka družiti zajedno.
Što se tiče samog Marjan Traila, prijave su otvorene na ovom LINKU, a vjerujemo da će u ovom formatu biti vrlo uzbudljiv i zanimljiv. Od vas će tražiti brzinu, izdržljivost, snalažljivost i dozu avanturističkog duha. Utrka će se održavati u trajanju od 3 tjedna, od 19.02. do 12.03. s tim da svatko unutar ta tri tjedna može startati kad god želi. Staza nije zadana točno određenom rutom već određenim kontrolnim točkama koje morate obići točno određenim redoslijedom. Kraća varijanta, “Gibajmo se” ima 7 kontrolnih točaka i najkraća ruta za povezati te točke zadanim redoslijedom je oko 10 km i s oko 300 m akumulirane visine, dok duža varijanta, “Jače manijače”, ima 15 kontrolnih točaka, a najkraća ruta za proći sve zadanim redoslijedom je oko 21 km s oko 700 m akumulirane visine. VRLO VAŽNO: točke se moraju obići točno redoslijedom kako su na popisu, od manjeg broja prema većem.
Više tehinčkih informacija o utrci (prijave, koncept utrke, karta staze, slanje GPS zapisa i slično..) saznajte na službenoj web stranici organizatora TTK Strke ili na direktno na ovom LINKU, te pratite i njihove službene Facebook stranice!

Nadamo se da ćete se usprkos virtualnoj utrci odazvati u što većem broju, te da će te Marjan u ovim narednim tjednima biti dobro posjećen i da ćete ga i dobro istražiti 😉